Rabattkod Klockia - Giltig och fungerande

Om rabatter och erbjudanden hos Klockia

På denna sida hittar du giltiga rabattkoder hos Klockia tillsammans med dagsaktuella erbjudanden, artiklar på rea och andra klipp. Alla koder som vi presenterar på denna sida är giltiga och fungerande, så snart ett erbjudande löper ut plockar vi bort det - till skillnad från andra sajter som listar rabattkoder. Rabattkoderna är busenkla att använda när man handlar i Klockia:s webbshop, det är bara att klistra in dem i fältet för rabattkod i samband med att man slutför sin beställning. Med hjälp av de rabattkoder och erbjudanden som du hittar på vår sajt kan du spara många kronor när du handlar hos Klockia.

Kolla Klockia:s hemsida för exklusiva erbjudanden

Just nu har vi tyvärr inte kunskap om någon rabattkod eller erbjudande från Klockia, men du kan alltid testa att gå in på Klockia:s egen hemsida då de ibland listar exklusiva rabattkoder och erbjudanden där. Sedan kan du även komma tillbaka till denna sida lite längre fram då vi alltid uppdaterar den så snart det dyker upp någon rabattkod eller något erbjudande hos Klockia.

Det anrika klockföretaget Klockia

Logo KlockiaKlockia är ett väldigt gammalt och anrikt klockföretag som grundades för över 70 år sedan. Det var den mycket skicklige och välutbildade urmakaren Karl-Erik Tell (som även var optiker) som grundade företaget år 1946, i en liten socken på södra Gotland som heter Havdhem. Tells rörelse flyttades dock till det som då var Slite Köping på norra Gotland ett par år senare. I samma veva började även Karl-Eriks son Roland Tell, också utbildad optiker, sin yrkesbana vid sin fars klockföretag.

Bandet spolas fram, och år 2004 tas det famlijeägda företaget över av den urmakarexaminerade Jens Ahlander. 2008 tog Klockia sedan steget in på internet och deras första webbshop öppnades. För den som vill besöka Klockia återfinns deras butik i Visby på Gotland, på Hästgatan 24.

Extraordinärt urval av klockor

Någonting som verkligen har satt Klockia på kartan är deras fantastiska utbud av klockor, de saluför allt från vanliga modeklockor och kostymklockor till renodlade träningsklockor, dykarklockor och så kallade smartklockor. Man kan hitta allt från Calvin Klein till klassiska Casio, sida vid sida med klockor från Armani, Fossil, Tissot och Hugo Boss. Som strössel på glassen återfinns så klart även flaggskeppen från Pulsar, Garmin och de andra företagen som tillverkar t.ex. moderna GPS-klockor.

Även begagnade klockor finns

En riktigt trevlig del av Klockias klockförsäljning är deras Pre-Owned sektion, där man kan fynda begagnade klockor från några av de absolut lyxigaste klockmärken. Man kan hitta inget mindre än klockor från exempelvis Rolex, Audemars Piguet och Patek Philippe.

Inte bara klockor, även smycken

Någonting som också gör att Klockia sticker ut är deras smyckesavdelning. Man kan både handla lyxiga smycken från välkända varumärken såsom Swarovski, Skagen och Paul Hewitt, samt även lämna in sina smycken för smyckesrengöring.


Andra rabattkoder inom kläder och accessoarer

Ett annat tips är att även spana in andra rabattkoder inom samma kategori som Klockia, nämligen kategorin kläder och accessoarer. I listan nedan finner du samtliga rabattkoder inom kategorin kläder och accessoarer, samtliga är giltiga och testade.


Logo Gus Textil

Rabattkod hos Gus Textil

10% rabatt på hela sortimentet när du beställer valfria varor för minst 199 kr

Rabattkoden är giltig till och med 2023-03-22

Detta är en annons för Gus Textil, klick på "Visa rabattkod" leder till Gus Textils hemsida.

Logo Pierre Robert

Rabattkod hos Pierre Robert

25% på allt

Rabattkoden är giltig till och med 2023-03-26

Detta är en annons för Pierre Robert, klick på "Visa rabattkod" leder till Pierre Roberts hemsida.

Villkor: Gäller 20/3-26/3. Kan inte kombineras med andra erbjudanden eller rabatter.