Rabattkod Tails.com - Giltig och fungerande

Här nedan hittar du samtliga giltiga rabattkoder och erbjudanden som vi har inlagda i vår databas för Tails.com, samtliga rabattkoder i listan nedan är 100 % giltiga och alltid testade. När någon rabattkod går ut eller blir ogiltig plockas den bort omedelbart.

Aktuella rabattkoder och erbjudanden hos Tails.com

Logo Tails.com

Rabattkod hos Tails.com

50% off first box, no delivery

Rabattkoden är giltig till och med 2022-01-30

Detta är en annons för Tails.com, klick på "Visa rabattkod" leder till Tails.coms hemsida.

Villkor: Valid for New customers

Om rabatter och erbjudanden hos Tails.com

På denna sida hittar du giltiga rabattkoder hos Tails.com tillsammans med dagsaktuella erbjudanden, artiklar på rea och andra klipp. Alla koder som vi presenterar på denna sida är giltiga och fungerande, så snart ett erbjudande löper ut plockar vi bort det - till skillnad från andra sajter som listar rabattkoder. Rabattkoderna är busenkla att använda när man handlar i Tails.com:s webbshop, det är bara att klistra in dem i fältet för rabattkod i samband med att man slutför sin beställning. Med hjälp av de rabattkoder och erbjudanden som du hittar på vår sajt kan du spara många kronor när du handlar hos Tails.com.

Tails.com - för hunden och hundälskaren

Logo Tails.comTails.com är en näthandelsbutik som säljer hundfoder och hundgodis. År 2013 var det en grupp hundälskande personer som startade företaget Tails.com. Företaget specialiserar sig på hundfoder och de som arbetar inom det älskar hundar och många av dem har även egna. Företaget har över 30 års erfarenhet av hundfoder. Det finns också veterinärer anställda i det som har flera års erfarenhet av hundar.

Tails fodersorter

Ingredienserna är noga utvalda och anpassade att passa alla hundar. Valpar, unghundar och äldre hundar. Det finns också foder för de hundar som är extra känsliga som till exempel har problem med allergi eller har en känslig mage. Tails.com erbjuder även våtfoder till de kräsna hundarna, men med samma näringsrika innehåll som torrfodret. Smaken är lika viktig som innehållet och det är också därför Tails.com anpassar fodret så att hunden ska bli nöjd.

Hundars tänder

Förutom foder finns det även ben som är bra för tänderna. Tänderna är superviktiga på en hund och eftersom de inte kan berätta om de har tandvärk är det viktigt att hundägaren tar hand om hundens tänder. Därför har Tails.com även utvecklat ett gott ben som är bra för tänderna. Benet har smak av kyckling och är dessutom fyllt med viktiga vitaminer.

Hur fungerar Tails.com

Man berättar om sin hund och hundens behov och Tails.com anpassar fodret så att det ska passa hunden och levererar det hem till kunden. Det levereras en gång i månaden och man behöver inte tänka på något. Det går att när som helst ändra i beställningen eller pausa den om man behöver det och sedan återuppta beställningen igen när man vill.